Rémségek kicsiny..

Úgy gondoltam ideje neki állni a halloweeni előkészületeknek.. Aztán a megszokott kis tökök formázása közben kialakult az igényem, valami izgalmasabbra :)  így születtek a következő kis állatságok.

A tavalyi bulira ezeket az ujjakat már megsütöttem sütiből :) mandulakörömmel, boszorkányujj néven fut az édességek  körében.  Célom az volt hogy kellőképp undorítóak legyen. De a temető a legkedvencebb..
A fotó minősége pedig továbbra is elszomorít


Csak kicsit

Mostanában megint leálltam.. De újra fel kell szívnom magam, mert lesz még vásározás!!

Szuperül zárult a mostani Szlovák vásár ! :)  33-ból 18 fülim elkelt ami szerintem nagyon jó arány, ahhoz képest, hogy  minden napján szakadt az eső, de én elégedett vagyok, és ezúttal is köszönöm Áginak!

Közben megrendelésre készült egy breki mobilfityegő.. készítés közben megkedveltem a békákat

Vásárra viszik!

Nagy nagy öröm ért, ugyanis sikerült felvennem a kapcsolatot Ágival, aki egyébként bábkészítő, de nagyon sok mindennel foglalkozik ami a kézművességgel kapcsolatos.

Neki köszönhetően ezen a hétvégén Besztercebányára utaztak az ékszereim. Sajnos az idő nem a legfényesebb, de nagyon remélem hogy azért el kel egy pár :)

Sajnos sok kép nem készült, mert a szürke hétköznapokban benti fénynél nem könnyű a gépemmel jó képeket csinálni. Ja és a vásárra való tekintettel ideje volt valami logót is kreálnom, így megszületett ez is.


Jöjjön a kedvenc. A kakaóscsiga mint forma NEM saját ötlet, de kulcstartót még senkinél sem láttam..