Szerzemények



Nos.. én is megvagyok még.. :) Megmutatom a tegnapi szerzeményeimet.. nagyon tudok örülni az ilyesminek... Próbálkoztam a szortírozással, de ehhez, még dupla ennyi rekeszecske kellene. A legjobban a Fimo pengéknek, és a kiszúróknak örülök , már csak idő és hangulat kell a kipróbáláshoz..

Én kis kertész..

Többen csináltatok már zöldségeke... a jó idő , és az egy hetes vegaságom hatására úgy gondoltam én is kipróbálom a veteményeskert egyes elemeit :) A répa már megvolt húsvétkor , a mosolygós pariknak varázsolok még valami normálisabb gyurma szemet.









Ezt pedig viszem a boltba, jó lesz már lecserélni a karácsonyiakat:)












Egy kis más is !





Mióta először beléptem a boltba imádom a LUSH-t.. Az a sok szín, és meseillat :)) Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a legtöbb szappan olyan mint egy süti, legszívesebben megenném :D

Ritkán engedem meg magamnak,de ilyenkor nagyon tudok örülni , a mostani szerzeményen, egy narancsos -zabos- csokis szappanocska, és egy egy mini krémparfüm

(Az első fotóm amivel most nagyon elégedett vagyok ) :D


És egy másik vicces dolog! Dóritól kaptam :)) a múltkori gyakmegbeszélő csoport kapcsán.. Így legalább mindig eszembe jut, hogy nem kell oly véresen komolyan vennem a dolgokat, és aggódni mindenen.. Látjátok már többször is szükségem volt rá ! :)) Tényleg hat! Imádom!Köszönöööm!:)


Önvallomás


Annyira örülök hogy ilyen sokan írtok! Tényleg nagyon jól esik :) Elég régóta gyurmázom, de nagyon sokáig nem volt elég önbizalmam ahhoz hogy blogoljak, és egyáltalán hogy kapcsolatokat építsek, ezért tényleg örülök annak, hogy belevágtam, igyekszem meskán is aktívabb lenni.. Szuper tehetséges alkotókat ismerhettem meg általatok, és személyetekben :) Remélem ez folytatódik

És nagyon köszönöm ANIKÓNAK hogy biztatott :))


Díjat kaptam!!! Mégpedig JUCIitól :)) Annyira nagyon boldoggá tett ezzel most engem :) no de komolyan! Ezúton is nagyon köszönöm!



Szabályok:

1. Ha valaki adja, én elfogadom, ellenvetés nélkül.
2. A logót kirakom a blogomba.
3. A szabályzatot kirakom a blogomba.
4. Megnevezek hat másik blogot, akiknek átadom a címet.

Hát ez tényleg nehéz, főleg hogy annyi mindenkinek lehetne adni, és valószínűleg már nagyon sokan megkaptátok, de nem szegem meg a formaságokat, így akár csak jelképesen tovább adnom!

Akiket volt szerencsém a közelmúltban megismerni és igazán tehetségesnek tartom :

Anikó, Cirelin, Bejus, Nasi , Cserfescsillag, és a Süthető gyurma csapat! :))



Teszt:


Név: Hajnalka
Becenév: CSAK Hajni :)
Lakhely: Szigetmonostor-Budapest
Születési hely: Budapest
Magasság: 164 cm
Névnap: március 27
Foglalkozás: egyetemista
Testvérek: öcsi
Anyanyelv: magyar
Beszélt nyelvek: magyar, angol
Gyűjtemény: hm.. egyszer voltak levélpapírok! lehet hogy még megvannak :))
Cipőméret: 38-40 . Széles a lábfejem. Naah :)
Iskola: gimi érettségi, ELTE szociális munka, és vágyam a pszichológia :)
Kedvencek: könyvek
Zsebpénz: ösztöndíj
Álom: egy saját designcukrászda
Háziállatok: REX a tacskó

6. Megnevezem,hogy kitől kaptam,és nagy színes betűkkel kirakom a blogomba:


csoportkép



Éés ők mennek most Meskára egyenként!

Újdonság



és akkor mutatom a legújabb kreálmányokat.. A rózsaszín az ominózus porcelánhatású gyurmából készült, annyira nem rossz, de mégis csak a hagyományos mellett tenném le a voksom :)



Kellemes Húsvétot!


Engem kicsit másféle módon jár át a húsvéti áhítat, szóval jobb képpel nem is kívánhatnék senkinek sem kellemesebb ünnepet! :) "köztudottan" megszállottja vagyok a használhatatlan, értelmetlen, nevetséges,idióta, leginkább gagyiba hajló, olykor ízléstelen, amolyan "dizájncenteres" dolgoknak.. persze emelett azért szeretem a szépet is , a magam módján szépet! :) Előszeretettel járom a 100forintos boltokat, mert ezek kiemelt gyűjtőhelyei az efféle dolgoknak.. barátnőmmel együtt fedeztük fel ezt a meghökkentő mintájú fémdoboznak nevezett tárgyat :D ami olymértékű hatást tett ránk hogy egy hét múlva is meg kellett néznünk.. A különleges , feltételezhetően mutálódott emlős KACSNYÚL , a hezitáló alkotók munkájának végterméke lehet, a döntés nem egyszerű, nyúl vagy kacsa díszítse a húsvéti dobozt? hát megoldották.. A gyermekek lelki fejlődése blablát pedig meg se említsük !

A másik szintén a "százasban" lelt mosolyfakasztó háztartási segédeszköz, egy kalács sütő forma.. Ez lehet hogy más számára nem annyira vicces, de én kicsit mókásnak tartom.. Bár sosem fontam még kalácsot, és valószínű hogy nem egyszerű dolog, az esélyegyenlőség szempontjából mindenképp dicséretes! :D erről fotó nem készült, de cukroskatánál megtaláltam, innen a kép



Harmadik szerzeményem, pedig a Színes Ötletekből, az "ehető nyuszifű" egyszerűen nem tudtam otthagyni :) muszáj volt megkóstolni, bevállalós vagyok, az íze borzalmasan semmilyen! Csak hogy tudjuk ilyen is van! :D


gyurmennyország





A gyurmások ( de lehet hogy mások is) biztosan értik hogy mit érezek most .. :) 3napja Krisztinának köszönhetően eljutottam a nagykerbe, ennek eredményét mutatom most itt meg.. Azóta csak pakolgatom őket, fogdosom , nézegetem , és gyönyörködöm a színekben..

Beszabadultam, és azt sem tudtam hova kapjak, mámorító érzés a bőség zavara, ahogy a gyurmák színenként ládákban sorakoznak százával.. nehéz kontrollálni ilyenkor magam :) pakoltam is rendesen, aztán a végén mikor tudatosult bennem hogy azért itt sincs ingyen a dolog, erőt vettem magamon és a felét vissza is vittem.

Pici probléma hogy a mámorban nem figyeltem hogy a cernit gyurmákból porcelán hatásút vettem, ami nem igazán a kedvencem, de mostmár mindegy..
Vettem jónéhány Remo saját márkás gyurmát is.. Szerintem elég jó.. keményebb mint a Fimo, de én jobban szeretem ha nem olyan lágy.. Kár hogy a fotó nem adja át a színeket rendesen.